Lotte naar Bolivia!

WAUW! De actie - het vervolg

Ten eerste: wat een lieve reacties weer op de blog! Ik had er al helemaal het vertrouwen in dat er een aantal kinderen geholpen kon worden. Anna was ook erg blij met de blog en ze merkte het effect ook meteen. Na 3 dagen kwam ze vertellen dat er al veel geld binnen was, waar ik natuurlijk best een beetje trots op was (op jullie natuurlijk, maar je snapt wat ik bedoel). Ze zou me aan het eind van de week een overzicht sturen.

Die zondag zat ik al vol spanning achter de laptop, ik was al zo benieuwd! Toen de mail binnenkwam, was ik even helemaal stil. Ik denk dat mijn ogen zo groot waren als schoteltjes en mijn glimlach bijna tot achter mijn oren kwam ... WAUW! Wat was er al ontzettend veel geld binnen, en van zoveel mensen die ik niet (of een klein beetje) heb ik zoveel geld gekregen. Ook de familie en vrienden en kennissen en collega's hebben geweldig veel gedoneerd en ik kon het gewoon al bijna niet geloven. Ik zat al bijna aan €700,-, ongelooflijk!

Afgelopen zondag heb ik het laatste overzicht gekregen en het zou kunnen dat ik stiekem een klein dansje maakte in mijn kamer. Er was weer geld bijgekomen waardoor het totale bedrag nu op €1200 staat, twaalf-honderd-euro! Anna is de dag erna meteen geld gaan afhalen om al voor een deel van de kinderen te betalen. Elke dag wordt er nu wat geld afgehaald (max is €500 per dag) om voor de kindjes te betalen, ik ben zo blij (en Anna ook, en de kindjes ook, en de ouders van de kindjes en en en ... )!

Ik wil alle mensen die al hebben gedoneerd hierbij alvast ontzettend bedanken, ik had nooit verwacht dat ik al zoveel geld zou ophalen, super super super! Nogmaals, dit overzicht is van zondagavond en als je al wel gedoneerd hebt maar hier niet bijstaat: Sorry! Volgende week kom ik met een nieuw overzicht van iedereen. Nou hier komen ze!

• Om te beginnen natuurlijk mijn ouders
  • Lars, mijn broertje
  • Mijn opa en oma
  • Piet en Marian, mijn oom en tante
  • Els en Piet, mijn tante en oom
  • Karin en Harrie, mijn tante en oom
  • Mijn collega's van ISI
  • ISI
  • De collega's van mijn moeder (Gemeente Nijmegen)
  • De ouders van Tante Ellen
  • De kaartclub
  • Suzanne Engels

Lieve lieve allemaal, ik ben diep onder de indruk van alle gulle giften die iedereen gegeven heeft. Ook het feit dat er mensen tussenzitten die ik niet (of heel vaag) ken, vind ik geweldig! Ik kan hier zo nog een bladzijde superlatieven aan toevoegen, maar dat ga ik niet doen. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken, ik had nooit gedacht dat ik zoveel geld kon ophalen.

Ook mijn lieve medevrijwilligers wil ik even bedanken, omdat iedereen de actie ook gesponsord heeft, erg leuk! Zo kunnen hopelijk écht alle kindjes geholpen worden, maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Heel veel liefs van Lotte (die heel erg blij en trots en verbaasd is, als dat nog niet duidelijk mocht zijn J)

Tante Ellen

Hoi lieve meid, fantastisch he om te horen en te ervaren hoe iedereen met jou en je projekt meeleeft. Leuk om even te vertellen wellicht dat mijn moeder helemaal meeleeft met jou verhalen. Zij heeft namelijk als ze de kans gehad zou hebben, missiezuster (zo heette dat in die tijd) willen worden. Dus deze verhalen spreken haar enorm aan. Ons geld zal er nu inmiddels wel bijgeschreven zijn. Maar nogmaals wat een mooi resultaat tot nu toe........... Dikke knuffel voor de kindjes allemaal daar en een voor je zelf.
Liefs uit een bijna oranje gekleurd Nederland lees Malden (koninginnedag) groetjes Tante Ellen

jolein

wow wat veel :O!! echt super goed! mijn bijdrage komt nog :) eerst ff naar.. CHINA (H) tas is ingepakt :) over 8 uur ga ik de bus in..